Firade Anneli igår

Igår fyllde Anneli år, vi firade henne på Olearys. Grattis gumman! :)

Veckan som gått, varit med Fia en del. Vi har busat på stan, ätit Max och åkt till mormor. Hihi Lika som alltid rullade man hem från henne..
Tog även en sväng på Birsta med baby, Partik och Susanne och åt Drakenglass. Gott!


Idag har jag köpt ett nytt linne, ett Miss Sixty på Kharma. Så fint. Köpte även ett par skor på rean. Så fina! I like. Nu vill jag att det ska bli party så jag får använda mina nya saker. Kanske jag kan ha det på lördag då vi ska på inflyttningsfest hos Parik och Susanne?

Imorgon blir det en kort lunch med Marlene! Måste bli uppdaterad om det senaste. Hihi


Helgen

Denna helg har varit lugn och skönt. Har mest myst i soffan och gottat mig med onyttigheter. Jag var en sväng på stan och inhandlade två linnen, så fina nu! :) Har träffat pappa & kicki en stund, de bjöd på lunch igår och Daniel tvättade våran bil och deras medans jag slaggade i soffan.

Ikväll blir det middag hemma hos syster, ska faktiskt bli gott med veglasange. (längtar efter riktig lagad god mat, oftast då det blivit mycket utemat) Anneli och Emma ska också med så vi ska ha en mystjejträff. :)

Annars är allt som det borde vara, mycket tankar inför skolan som börjar 3 september. Ska bli spännande. Mina tankar finns också hos mormor, saknar henne. Åker till henne på tisdag!


Fick fina blommor av pappa och Kicki, tack för erat stöd! :) Ni vet vad ni betyder för mig.


Hemma igen

Haft det bra i sthlm. Var på ansiktsbehandling, den var kanon. Så skönt! :) Måste verkligen bli bättre på att gå på behandlingar, känns verkligen som om min hud behöver det!

Träffade Kajsa och vi åt sushi, gott! Vi pratade på om allt. Jag har verkligen saknat henne och önskar verkligen vi kunde bo närmare varandra..



Jag vill tack alla som har gett mig stöd och varma ord. Ett extra tack till min baby Daniel, utan dig hade jag aldrig klarat detta! Nu är det gjort och jag är så glad! :)

Glad!

Jag kom in på utbildningen jag sökt! :)

Påväg mot målet

Kräftskivan blev lyckad. Gott och trevligt sällskap! Jag såg på när de andra smakade på alkoholens sötma och blev berusade. hihi Snacka om att man mår så mycket bättre då man inte dricker. Det var faktiskt väldigt länge sedan jag var bakfull sist och hade ångest! Ett kilo lämnade jag kvar hos festprissarna för flera veckor sedan! :)

Jobbat två nätter, fan va det är slitsamt! suck! Blir dock lite extrajobb för mig ett tag framöver. Ska bli skönt att få komma till ro och slippa ha ansvaret, slippa tänka.. :)

Firade mamma idag, hon fyller år! Hon är så söt. Fick träffa mina älskade.

Pysslar med allt och inget nu, fjärligar i min magen! Ni som vet, ni vet. Alla ni andra behöver inte bry er om varför för imorgon börjar min resa mot det jag så länge önskat...

Hör av mig när jag kommer hem från sthlm. Ska träffa Kajsa imorgon och förhoppningsvis Dogge!!


Om du lämnade mig nu

Älskade Lasse!
Hade inte kunna sagt det bättre själv
Det går rakt in i hjärtat och jag älskar det från första stund

http://www.myspace.com/larswinnerback


Kick Offen i Sthlm

Söndagen, mötte upp Lisa och vi käkade middag innan vi tog x2000 till stockholm. Vi checkade in på hotellet som låg alldeles vi centralen. Fint rum, med hästens-säng och allt. :) Surrade till sent för att höra klockan ringa och tiden rinna ifrån mig på morgonen innan vi skulle till kick offen. Väl där så fick vi träffa alla, kul att se alla som jobbar i de olika butikerna runt om i sverige. Hade föreläsningar och fick fina gåvor. :) Sedan lunch och jag & Lisa åt världens största sallad! Vet inte hur någon någonsin skulle orka äta hela?! Tillbaka igen fick vi se visningen av höstens nya looker. Spännande och kul.
Kvällen blev middag på en superfin restaurang med fördrink och grejer. Gott! Kvällen avrundades med en öl på stan.. ännu värre var det då klockan ringde alldeles för tidigt och vi gick till huvudkontoret för dagens föreläsningar som sedan avslutades med mingel.
Tågresan hem gick bra, men va så grym trött! Kick offen var både givande och inspirerande..


Jobbade igår och idag, kul! Imorgon blir det kräftskiva, (dock bara en liten)

Borta bra men hemma bäst!

Är helt slut,
är sjukt trött!
Längtar till sängen!

Lite av varje & trött nu..

Var på afropowerdance med Susanne i torsdags. Det var grymt jobbigt! :) Har fortfarande ömmande muskler. Träffade en person från förr på gymmet, konstigt hur fort tiden går och att en person som jag då trodde var det jag behövde och betydde fruktansvärt mycket för mig idag inte har en plats i mitt liv längre.. konstigt..
Kvällen tillbringades i Patrik och Susannes nya lägenhet, mysigt med deras balkong! :)

Fredag var jag ovanligt trött... orkade inte göra någonting! Kanske är det öronbruset som gör mig konstig? Jag har fått näs-spray mot trånga slemmhinnor och trycket i örat/bruset kunde jag räkna med att ha i 1 månad sa läkaren! :(

Igår firades Elina, hon fyllde två år! :) Va stor hon blir och va fort tiden går, känns som om det var nyss jag var där och hon var nyfödd.. så liten! Idag pratar hon glatt och skuttar runt.

Ikväll åker jag och Lisa till sthlm på kick off! Ska bli kul! :) Nu ska jag jobba klart och sedan hem. Sängen lockar något fruktansvärt mycket just nu!

Bröllopet

Lördagen började med att jag sminkade bruden, Linda! Hon blev så fin! Sedan jobbade jag på någon timme för att sedan åka med Daniel till Stöde kyrka och se vigseln! Mycket fint, konstigt att man blir så rörd... :) Linda var jättefin i smink, hår och klänningen!

Sedan var det dop för deras dotter Ebba i trädgården hos hennes föräldrar. Det bjöds på bubbel & mingelmat och lite senare kaffe & tårta. När allt där var klart blev det middag inne i stan.

Allt var så fint fixat och ordnat, det var ett klassiskt bröllop! :) Petter tackade mig i sitt tacktal för att jag hade gjort Linda så fin! Det värmde otroligt mycket!


Söndagen grillades det hemma hos pappa & Kicki men supergod mat. Idag var det jobb, Lisa är tillbaka nu så allt är som vanligt igen! :)

Tyvärr släpper inte mitt örononda som jag vill..


Bröllop imorgon mm

Förra söndagen var jag hem till Sara som fyllde 25 år. Hon bjöd på supergoda snittar som Lisa gjort! Sara har kommit in på utbildningen jag vill gå så förhoppningsvis blir vi klasskamrater!

Veckan flöt på trots mitt onda öra. Tyvärr har det inte släppt ännu och idag är det exakt en vecka sedan jag fick pencillinet. Kommer troligen blir så att jag får gå tillbaka på måndag och få starkare medicin.. :(

Imorgon blir det bröllop, Petter o Linda och sedan döps deras dotter Ebba. Först ska jag sminka Linda på jobbet så det blir en tidig dag för mig imorgon! Jag har dessutom fixat den finaste presenten. Köpt i Schweiz! :)

Stockholm hägrar för mig nu i augusti, dels Kick Off med Lisa då vi ska få en massa inspiration inför hösten! Sedan blir det hälsa på Kajsa och göra ansiktsbehandling. Min hud behöver verkligen det! :)

RSS 2.0