Daugava

Lars Winnerbäcks nya skiva Daugava, den är underbart bra. Saker börjar kännas som förr igen! :)
Snart blir det konsert i Östersund med brudarna och min älskade Lasse.. *längtar*

Party hela veckan som va?!

Natten jag jobbade, ångest och alldeles för många tankar. En pensionär dog..
Sov för kort då alla minnen blev påminda efter nattens tunga slit, lyckades ta mig upp och mötte upp Linda och Ida för att i all hemlighet köpa present till Lisa, gullebarnet som blev 25 år! Skyndade mig ner på jobbet för smink och Lisa gjorde så fin sminkning på mig! :) Efter det drog vi till frissan och trots att jag inte hade tid utan följde med som sällskap fixade Ullis mitt hår. Fint party hår! Kvällen fortsatte med middag på Olearys med tjejerna och slutade med rosa bubbel på Casinot. Torsdagen då Lisa fyllde tillbringades i hennes soffa med lunch, godis och OC. Fick låna med mig dvd boxen till OC och jag kan inte sluta kolla. Haha borde plugga?!

Fredag och lördag var jobb som vanligt, alltid lika kul! :) Hade två supersöta tjejer på kurs!!

Lördagkväll blev fest igen för Lisa och Tomi, kul! Synd att alla inte mådda lika bra som jag den kvällen..
Söndag blev en del plugg faktiskt, lyckades börja om med mitt nya liv och tog en promenad med mamma runt sidsjön. Fortsatte vara duktig på måndagen men både plugg och promenad och pass på, ett spinningpass! Så sjukt kul. Ska aldrig mer ha träningsuppehåll. ;)

Idag har jag kört till Östersund för skola med studiegruppen, kul att lära känna nya människor och nya erfarenheter. Nu väntar min första tenta om lite mer än två veckor..

Resten av veckan består av roligt jobb, vi har både clubkväll och sminkjobb på ge! Kul! :) Lovar som vanligt att plugga en del, träna och självklart party. Haha



Plugg, film och jobb inatt

Idag var jag superseriös och var på skolan och träffade två tjejer från min grupp och pratade om ICF. Nu känns det lite bättre, ska försöka plugga inatt då jag ska jobba. Sa ja i ett svagt tillfälle för några veckor sedan ja till detta nattpass på gamla jobbet. Så ja det är väl bara bita ihop och köra på. Nikotinet får kanske göra natten lätt?!

Har sett två filmer idag.. så skönt att ligga i soffan och se på film. Hihi!

Dålig på att skriva här just nu..

Ja det var visst två veckor sedan jag skrev sist. Dåligt av mig. Men det har varit ganska mycket med skolan och så..
En söt prick påpekade tidigare idag att jag var dålig på att skriva, och jag ska försöka hinna med mer. :)

Skolan går bra, det är mycket nytt. Mycket information som ska in och jag har svårt att välja skolan framför allt annat som är kul. Tar väl kanske ett tag innan man kommer in i tänket och saker förhoppningsvis ska bli mer intressant. Vissa delar är verkligen kul, som genusfrågor. Kan nästan bli förbannad då jag tänker på det..

Annat nytt som hänt är egentligen inge intressant. Har varit hos frissan och färgat håret. Blev mycket nöjd, även fast jag var tvungen att klippa lite lite lite. Gillar det inte för jag vill ha långt hår! :) Mycket längre, hihi.
Jag har även haft en mysig vinkväll hos Carro som bestod av gott tilltugg och vin. Mys!
Har även varit på kräftskiva med Daniel, så gott me kräftor. Men man måste passa sig för nubben tror jag. :) Lägger även upp en bild från kräftskivan så min kära lillebror inte är så lite längre, men jag är ännu längre än honom! *viktigt*

Ska denna vecka fira Lisa som fyller år, så mycket party ska det bli. Blir även jobb och en del plugg?!


Började skolan idag

Japp idag var första dagen! Shit detta kommer bli tungt och vilken självdiciplin jag kommer behöva! :) Men det ska även bli spännande och intressant.
Första dagen av tre. Vi hade upprop och två föreläsningar idag. Imorgon ska vi ha mer praktiskt, som fotografering och liknande. Sista dagen ska vi gå in på första delmomentent på kursen. Varannan träff kommer vara i Östersund så då får jag vara med Sandra! :) Miss Blomma!

RSS 2.0