orättvisor

Det känns rätt tomt och overkligt, allt blir så riktigt på något vis..

Jag tänker på alla er som sörjer.. för det är tragiskt och orättvist!

konstig

Jag mår lite konstigt idag, vet inte vad det är. Trött och träningen gick tungt idag. :(

funderar..

Jag har börjat fundera på att byta utbildning på universitetet, eller ska jag komplitera med fristående kurser? Jobbiga tankar. Har bokad tid för personlig studievägledning så hoppas de kan hjälpa mig?!

Annars har jag bokat minisemster med Syster till sthlm i mitten på mars. Kul!! :)

Tränade idag och det fick underbart bra förutom en sträckning i bröstmuskeln som nu gör ont, aj aj! En tjej jag träffat på nätet ska hjälpa mig att bygga upp min drömkropp och det känns helt underbart bra! Men tror inte det kommer bli en lätt match med hård träning och strikt diet. Men vill man något så vill man!

Köpte även den snygga mattan på Mio idag. Hoppas det blir bra för jag är just nu lite säker på hur det ska bli. Måste köpa nytt soffbord med mera och känns svårt att veta innan.

Imorgon skola och framtidsmässan!

helgen

Ja helgen ja, Baby var i fjällen så jag kände mig rätt ensam. (hade dock ett ganska fullsproppat schema iaf)
Fredagen blev jobb som sedan slutade hos Lisa då hon bjöd mig på supergod middag med lax. Som vanligt blev timmarna sena.. ;)

Lördag åh nej när klockan ringde, trodde inte det var sant. Möhippan för Carin hägrade och dagen blev intensiv. Vi besökte bröllopsmässan på Kanust. Vi gick på en visning och fick se en av de större bröllopssviterna och shit! Nu när jag sett den och alla andra fina saker som fanns på mässan drog det ordentligt i "gifta sig ådran" någon sa sen att jag fick passa på detta år då det är skottår och fria. Men det är ju inte så min flickdröm ser ut.. :)

Söndag trött, mer trött och åter trött. Jag har haft en slöardag totalt. När Baby kom hem åt vi Max och tvättade sedan bilen. (då grabbarna haft en till fjällen höll nog Daniel på att dö då den blev så smutsig) Fast jag klagar inte för jag har ju alltid en ren och snygg bil att köra runt i. :) Åkte sedan till Anna som hjälpte mig med håret, hon va så gullig att hon kammade ut alla trassliga delar i mitt hår och aj det gjorde ont men nu är det fint igen. Haha

Veckan hägras av skolan och mest plugg. Ska träna också. :) Påtal om träning, pratade med en tjej på nätet som gjorde mig extremt glad över hennes fina komplimanger.

önskar

Jag önskar att det var sommar. Kollade på bilder igår från sommaren, åh vad jag saknar sol bad och grillat. :)
Men snart är det vår, hade en kort vison om att våren var här idag men icke.

Tränat både igår och idag, det känns. Kul! Ligger inte heller för en gång skull efter med plugget. Skönt!

Min söta syster ska följa med mig till sthlm i mars, kul! :) Ser verkligen fram emot det.

förstår inte

Jag kan inte förstå varför vissa människor ska ha så bråttom med allt??!!

fira min lillebror

Ikväll var jag med mina söta småsyskon och åt Bite Line och sedan bowlade vi för att fira lillebror och att han fyllde 15 år den 27 januari. (jag förlorade dock)

I veckan var jag i sthlm på kick off med jobbet, kul! :) Blev föreläsningar, boende på hotell och en liten kändisfest.
Träffade även min kusin Kajsa som jag saknad alldeles för mycket.
Jobbet känns hur inspirerande som helst nu efter dessa dagar i sthlm. (skolan känns också bra och träningen)

Är dock arg på en viss person som inte kan förstå och göra saker vi tillsammans har bestämt, är dessutom så trött på att hela tiden behöva gå runt och bara trött på denna!

Köpte mina efterlängtade underbara skor idag på Bianco. (har velat haft dem i 1,5 år men tyckt att de var för dyra) Idag var de nedsatta på rea! YES!! Jag köpte dem och levde på lyckan ända tills jag skulle sätta på mig dom, hade fått två olika storlekar och gick genast tillbaka för att få rätt och inser efter mycket att jag inte kommer få mina älskade skor. (då de inte fanns) Jag började faktiskt ärligt talat nästan gråta i butiken, fick den där obehagliga klumpen i halsen! (skyndade mig ut ur butiken och grät en pytteliten tår och är arg på dem som inte kunde fixa fram min sko!!!!)


RSS 2.0