50 års fest

Dagen började med att jag sminkade Kicki på jobbet. Hon fick det i 45 års present av oss! :) Vi åkte sedan hem till pappa och smög upp en skylt på pappa som längst vägen! Många tutade faktiskt under kvällen. Träffade släkten och jag och syrran fixade tårtor och mat! Fasen va bra vi är! hihi
Festen slutade som de flesta gör, hihi. Jag var dock låg eftersom mitt öra ömmade! Blev åksjuk påvägen hem..



Middag med kyrkgänget!

Trots mitt dumma öra och att någon var dum med mig orkade jag ta mig till Freddan där vi hade avslutningsmiddag med gänget från kyrkan. Det bjöds på kanongod middag! :) Vi satt uppe till sent på balkongen och snackade skit! Saknar gänget!

Köpte även ett par skor, ett par röda!



Dumma öra!

Jag har ont i örat! Aj! Jag tror dessutom att jag blir tokig snart, hua va ont det gör.
Ska träffa doktorn snart och se vad de säger. Det känns nästan som när man flyger och det går inte blåsa el gäspa bort. Jag har haft detta i i snart 28 timmar. Suck!

Jag hade en rejäl öroninflammation och fick dubbel dos pencillin och hostmedicin!

sjuk!

Jag är sjuk... aj aj aj i halsen.. suck!

Lena & Leon

Imorgon kommer Lena upp och jag ska jag äntligen få träffa min minsta kusin, Leon! :) Gissa om han har blivit stor sedan sedan jag träffade honom sist? Han är ju stora pojken nu. Ska ladda med kameran så bilder ska dokumenteras imorgon! *längtar*

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Har planerat pappas fest och träningen har gått kanon!


Vaken inatt

Träffade Carro igår och åt middag på Waynes. Trevligt! :) Var sedan på bio med Baby, Susanne och Patrik. Vi såg Die Hard 4.0 filmen var ok men kanske lite överdriven?! *haha*

Idag har varit en jobbig dag med mycket tankar och funderingar på allt. Hur mitt liv hade kunna varit och hur glad jag är över att jag bröt från det, att jag idag inte är den någon annan ville att jag skulle vara utan att jag var så stark att jag gick min egen väg och fann en stig i livet som kändes mer lockande och någorlunda tryggt.
Jag jobbar inatt.. vakar över en dam i livets slut. Ångesten kommer som vanligt, inatt är det extra jobbigt. Man tänker alldeles för mycket, speciellt då en människa närmar sig slutet. Jag försöker att inte tänka på det, på det som är jobbigt. Vad som kunde hända och vad som kommer att hända. Nikotinet får göra mig lugn inatt..


De bästa stunderna i mitt liv är då du verkligen ser på mig och ler. Då behöver du inte säga något för jag vet, ögonen är livets spegel och säger mer än tusen ord.
Jag är glad över att du höll om mig då världen utanför rusade förbi, alldeles för snabbt. När jag kände ditt hjärta slå och dina andetag mot min nacke så fann jag ro i kroppen och en varm känsla spred sig över mig. Då kände jag mig trygg. Lugnet spred sig över hela kroppen och jag fick känslan av att vi hittat rätt! Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta..


Middag hos Pappa & Kicki

Idag har jag, Baby och Fia ätit god middag hos pappa & Kicki. När vi kom dit var det öl och vitlöksbröd på altanen i sommarsolen, (ingen bira för mig) och sedan grillade vi. Saknade dock att dricka vin.. men har jag sagt det så har jag.. *suck*

Sedan körde jag hem Fia och fick se hennes nya lägenhet, fin!

Ikväll är jag trött, längtar till sängen och sömnen. Är dock less på Baby som alltid verkar bryr sig mer om sin mobiltelefon än om mig... *suck*


Har hittat ett par nya skor som jag ska köpa imorgon. :) Borde spara mina pengar nu eftersom jag faktiskt handlat kläder på Kharma nyss, köpte tex en kanonsnygg Miss Sixty kjol!
Imorgon ska jag träffa Carro och hon ska få sin födelsedagspresent. (urs va jag är hemsk, det var alldeles för länge sedan hon fyllde år *dåligt samvete*) Sedan jobb lördag och träning, blir ev kanske mys hemma på kvällen (utan alkohol) och söndag blir det spinning och förberedelse för pappas 50 års fest.

Antagning 1 till högskolan

Jag fick svar idag från högskolan. Jag har sökt Rehabiliteringsvetenskap 180 hp på distans från mitthögskolan vilket gör att om jag kommer in kan jag ha kvar mitt jobb. :) Kom dock på det två veckor efter sista anmälningsdgas att jag ville plugga igen så jag har gjort en "sen anmälan" och då gäller lite andra regler tydligen men jag kom som reserv 5. Hoppas!!

Igår jobbade jag och var sedan på jakt efter en ny soffa med Baby. Jag hittade en som kändes ok, men får nog prioritera där. :)
Gick hyfsat bra med min mat igår. Jag hade kvällen innan lagat både lunch & middag som jag hade med mig på jobbet. Har även handlat dit bra mellanmål så jag inte ska svulla sötsaker på eftermiddagen. :) Höll mig tills jag kom hem (brukar vara duktig på det, äta inget på dagen och vräka i mig på kvällen) jag proppade i mig tre små daimsnacks. Fick lite ångest då jag lovat migsjälv!
Idag har det dock gått mycket bättre. Lagade matlådor igårkväll så jag åt både lunch och middag på jobbet, gick direkt efter jobbet till Ego och körde rygg med Baby och sedan spinning. Det gick bra men känner mig rätt trött och slut. Fast fick lite extra energi nu känner jag. Fast en skum sak som hände under passet, under näst sista jobbet på spinningen fick jag ett tryck över bröstet och fick svårt att andas, jag kände paniken komma.. (tror jag tänkte förmycket på annat eftersom jag började bli trött)

Söta Fia va in till mig på jobbet idag, hon skulle komma förbi imorgon igen! :) Så nu ska jag krypa ner i sängen och ta hand om min trötta rygg efter dagens pass.

Gatufesten och veckan innan

Va till frissan på tisdag, gick tillbaka till min gamla frisör eftersom jag inte varit ens lite nöjd de senaste gångerna jag gått. Tycker dessutom att hon slutat lyssna på mig och beter sig lite skumt. (ska inte säger mer här för jag vill inte hänga ut någon) Gick iaf till Hårstudion Centralgatan 17 till Ulrika. Färgen blev kanon! Klippningen med. Va alldeles för länge sedan jag var nöjd med mitt hår. Trots att jag tog ur löshåret (fick dessutom klippa ur vissa eftersom min gamla frisör bränt sönder mitt egna hår. *arg*) så kändes det ganska långt. Så nu har jag oanvänt riktigt blond löshår hemma. (kanske någon som vill ha?!)
Körde spinning på kvällen, gick kanon!

Onsdag begav jag mig till tandläkaren och som tur var hade jag inga hål. :) Sture började dock prata om att mina visdomständer inte växt fram och att om de inte kommer tills jag är 23 måste vi kolla vart de sitter... Låter lite läskigt. Jobbade på Make Up Store några timmar och sedan natt på Hellbergs. Sov bort hela torsdagen och jobbade sedan en natt till. Suck!

Fredag & lördag blev det jobb som vanligt på Make Up Store. Var även på Open Mind på Oscar på fredagen. Kom nog hem alldeles för sent egentligen. :) Lördag hade vi inventering och personalmiddag. Åt kanongod lax på Oscars uteservering. Hade dock glömt att ladda batterierna till kameran så inga bilder finns.. :(
Fortsatte inventera på söndag.. pratade lite med farmor. Kul att hon börjat ringa ibland. :)

Va lite deppig på måndagen, tyckte att Baby va lite dum. (sånt som händer ibland) Fick ångest över att behöva jobba natt igen! Lyckades dock byta bort sista natten jag hade på mitt schema. Vill egentligen aldrig mer gå dit för jag mår så dåligt över allt. Men vad gör man inte?

Gatufesten började på tisdag och vi var självklart där, drack bira och myste i solen. Onsdagmorgon fixade Hårstudion Centralgatan 17 mitt och Lisas hår och sedan sminkade vi dem. Kul! Johanna gjorde en kanonfin håruppsättning på mig. Typ 40 tal så jag sminkade mig därefter sedan. Lisa fick lockigt med löshår. Fint! Lisa och jag mötte upp dem, Johanna Ullis och Carro så åt vi middag i Wallmanstälet och va snygga ihop. :) Mötte sedan upp Baby som jag inte alls kom överrens med, fy dig ibland! Onödigt tycker jag...

Jobbade med Lisa på torsdagen och då var det ju Pride, så Lisa fick sminka två killar som skulle gå i tåget. Så fina! :) Vi partade hemma hos Lisa efter jobbet och gick sedan ner på stan för att se The Ark. I love him, Ola Salo alltså! :) Jag och Linda stod längst fram och trängdes. Lyckades dock klämma pekfingret så jag kommer nog tappa den nageln. Vilket jag är kanonrädd för och har gjort så många gånger..

Fredag, jobbade och efter jobbet fick jag ominventera lite. Lisa har nu gått på semester.. Jag och Linda drack shots hos Lisa och jag blev alldeles för full, spydde... mådde dock ganska ok på lördag. Jobbade hela dagen och när jag väl satte mig ner efter stängning kom en dunkande huvudvärk och jag kände mig alldeles yr. Jag fick sova en stund i Lisas säng och hon köpte mat åt mig. Gott. Vi hade förfest hos Lisa och jag kom nog aldrig riktigt igång. Ville se Marit Bergman men missade det.. lördagen slutade dock bra iaf. Jag fick svar på många av mina frågor. Jag hade tur och fick se några sidor i livetsbok och jag känner mig genast inte lika förvirrad längre.

Idag har jag sovit typ hela dagen och varit med Baby, vi har städat hemma och handlat. Gjort sådant som vi inte hinner då jag spenderat alldeles för få timmar hemma den sista tiden. Jag hade riktigt mysigt med Baby igår, han va sådär go. Vi dansade och myste. Jag blev varm i hjärtat av honom. :) Speciellt eftersom jag varit lite putt på honom ett tag..

Nu när jag ska jobba heltid på Make Up Store då Lisa har semester ska jag äntligen få mer rutin i mitt liv. Jag älskar oförutsedda saker och att ingen dag är lik den andre men nu behöver jag något fast en period. Ska verkligen försöka på riktigt denna gång, inge mer alkohol (utom då pappa fyller 50) och inga cigg, inge godis & onyttig mat. Ska tänka på att äta hälsosamt och träna för att må bra. Måste fixa detta innan nu för dagarna rinner iväg och snart är jag vid målet!


RSS 2.0