Droppen av en tår

Tårar rinner ner för mina kinder
Låt det göra ont
Sanningen gör ont
Allting är förstört
Allt är bränt


Finns det svar?!

Dagen började helt ok men sakta kommer ångesten tillbaka igen. Vet vad det beror på.. Men jag kan inte låta bli att känna såhär. Jag vet att det kanske inte är rätt?! Eller så är det just rätt? Hur kan man känna så olika saker i olika stunder?! Jag har miljoner frågor i mitt huvud och jag önskar det fanns en bok som kunde berätta för mig hur valen i livet ser ut. Som vi pratade om på fylletimmarna.. varför ska man tro att gräset är grönare någon annanstans? Och framförallt, varför skulle det inte vara det? Frågorna kommer aldrig få svar.. Jag känner alldeles för mycket, jag tänker alldeles för mycket och vill så mycket men allt blir bara fel. En del av min ångest går att beskriva med ord från Winnerbäck.. Han är min trygghet, hans texter och låtar läker mina sår. De får mig att tvivla och gråta, men framförallt känna lycka. Det är genom honom jag finner styrka i det svaga. Men jag finner dock sällan svar..
"Nykter utav vin och full av längtan, är det lätt att säga fel och tänka rätt"


Doften av blöt sommar sveper in från fönstret och jag önskar dundret och ovädret kunde ta fart och härja fritt för att sedan ta med sig mina känslor så jag blev tom och ensam utan dessa känslor och tankar.
För den känslan jag får inom mig när jag tänker på dig är svårt att förklara med ord, den är full av värme men samtidigt en stor rädsla. Jag kan inte förstå hur du kan påverka mig och mitt mående så mycket? Kanske är det för att vissa saker är bestämt sedan långt innan vi föddes och en del av din uppgift var att påverka mig?
Jag kan fortfarande se ditt leende på dina läppar men också sorgen i dina ögon framför mig, jag kan fortfarande känna din värme och höra dina andetag. Som när vi såg över vattnet och tiden blev stilla. Då brann mitt inre och jag önskade en kort sekund att vi kunde få följa med den svaga vind som svepte över oss till den del av jorden där allt är stilla och lugnt. Där allt är vackert och enkelt! Inte lika komplicerat som här i det vardagliga livet med oss vanliga döda.

" Du har så underbara ord
Du kan le så att jag smälter
Du kan ge så jag tar åt mig
Jag skulle gärna ha ditt mod
Jag skulle gärna ha din kärlek
men jag vänder här, förlåt mig "


Midsommar

Efter Schweiz blev det sova, mycket sova. Jag var så trött, kändes som om jag blivit överkörd..Sov bort hela tisdagen förrutom spinning på kvällen med Susanne o Patrik. Baby körde gymmet. :)

Onsdag träffade jag mamma en sväng på stan och åt sedan lunch med Lisa på jobbet. Tränade sedan Cirkelfys, terminens sista. *tråkigt* Jag som just insett att det är så kul! :) Hade dock ont i kroppen dagarna efter. Körde även lite rygg på gymmet. (viktigt för mig men slarvar lätt) Tog en promenad på kvällen..

Torsdag jobbade hela dagen med kurser. Gårdagens träning kändes av rejält kan jag säga! Men jag lyckades köpa en topp på BikBok. Lite tantvarning kanske? Jobbade sedan natt på Hellbergs och vi hade en lugn och skön natt. Dock ganska ångestladdat för mig att behöva vara där..

Fredag begav vi oss till Mia och Tomas för lunch med sill och snapps. Vi parta hela dagen och hela kvällen. Grillade och spelade kubb & femkamp. Mitt lag vann självklart! :)
Sov dock inge vidare under natten, pappa snarkade men han säger att det är förtal. :)

Grillade hemma hos pappa & Kicki på lördagen och spelade lite kort, jag och Kicki satt och surrade till sent och då hade redan Baby och pappa somnat.
Idag då, solade och badade först. Sedan åkte vi hem och åt god sallad. Spinning med Susanne och det gick riktigt bra. Sedan skyndade vi hem och gjorde oss iordning för födelsedagskalas hos Mogge. Kvällen tillbringas framför tvn med godis. :)

Kram

Min semester..

Nu är min härliga semester i Schweiz över. Det var underbart. :) Så svårt att förklara med ord. Ni som har varit där vet! Men  det ser ut precis som man tänker sig, gulliga hus och snö bland bergen.

Var så skönt att få träffa älskade Fia. Har saknat hennes närhet. Nu fick jag rå om henne i flera dagar! Längtar tills du kommer hem..

Puss!

ps. fick superfina blommor av Baby då han hämtade mig på Midlanda.



Schweiz imorgon

Har varit ledig denna vecka. Skönt! Min nacke behövde det om inte annat. Har dock haft mycket att göra iaf.
Solade hos pappa & Kicki i måndags och körde sedan spinning med Patrik och Susanne.
Tisdag va hem till Kicki och fixade lite med pappas 50 års fest. Va sedan med Sandra en sväng, växlade pengar så jag kan shoppa lite i Schweiz, fixade större väska så jag kan ta hem lite av Fias saker till Sverige. Jag får dock inte ta med mig så mycket för då får inte henne saker plats. (hur ska det gå???!) Körde spinning på kvällen, gick bra men va trött i benen efter måndagens spinning + prom runt sidsjön. Men körde på tungt. :) Nu är det slut på mer kalorier och mindre träning. Nu blir det beach 2008 som gäller. haha
Idag lunch med Lisa på jobbet. Vi är då som små barn, kom nämligen nya nagellack idag. Fina! :) Köpte lacket Blenda!
Jag fick även en sommargåva från företaget. Nice! :) Lisa målade mina naglar så fina. Fransk manikyr med blommor så de ska vara fina nu när jag åker bort och slipper städa. hihi
Va även och tog blodtrycket idag (det har tydligen legat högt) men nu var det normalt igen. Skönt!
Ikväll blir det Cirkelfys träning med Susanne och sedan ska jag packa. Önskar det fanns mer tid över så jag kunde vara med dig..


Vackert väder

Känns underbart med strålande väder varje dag! Åh så skönt!

Baby och jag var hos pappa och Kicki i fredags och grilla. De hade gjort kanongod potatis på grillen. :) Sedan spelade vi kubb. Jag och Baby mot pappa och Kicki, vi vann! Pappa gjorde dock den snyggaste posen. Hihi
Vi sov över i deras friggebod och tiden rann ifrån mig på morgonen.. han inte alls med det jag skulle.

Jobbade hela dagen. Kul! Åkte hem och fixade det sista. Hade lösögonfransarna Lady, mycket fina. :)
Vi begav oss sedan hem till Ola, Sanna och Elina för att grilla. Vi åt på deras balkong och myste. Elina är så fin!
Sedan körde Ola hem mig och Sanna så sminkade jag henne och stylade hennes hår. Alltid kul att sminka Sanna. Gjorde även en bra gärning, gav henne ett par skor som jag aldrig använder, hon blev så glad! (och så blev jag gladare) Kvällen fortsatte på Aveny och en sväng på Statshuset.. Har ont i fötterna idag, vi dansade så mycket!

Har idag solat med Baby, Susanne och Patrik. Mysigt. :)

Sommarvärme till alla!


Idag ingen bra dag

Finns en konstig känsla inom mig, den är obeskrivlig. Är det gamla minnen? Rädslan för framtiden? Eller lite av varje? Någon sa till mig igår att man lever typ 30 000 dagar, lite skrämmande.. Jag har redan levt lite mer än 8000 av dem.
Lite panik finns inom mig. Ingenting var som det en gång var, folk som går ifrån varandra. Jag kanske är lättpåverkad av saker, detaljer, minnen och stunder? Eller hur jag trodde saker skulle vara? Inte heller vet man hur länge saker och ting ska få finnas i våra liv, en dag är de borta. Kanske man inte ens hunnit märka något?
Världen är bra grym ibland, det är inte alltid saker går som man vill. Ibland är det inte ens meningen att de ska göra det heller. Men varför gör det då så fruktansvärt ont? En smärta som inte går att ta på, inte heller påverka.
Allt känns som en stor karusell som bara snurrar fortare och fortare. Jag blir dock alltid åksjuk så snälla sakta ner.. Jag mår illa, vill spy upp alla tankar i toaletten och spola bort dem. Jag vet att det inte går..
Ibland önskar jag livet vore enklare, att det fanns en rak väg att gå. Inte en krokig, brant väg med hinder och stenar.

Kanske är det gift i mina blodådror? Eller bara tankar? Oavsett vilket bubblar det i kroppen och jag finner inga svar. Vissa saker är bestämt, långt innan vi föddes. Att våra vägar skulle korsa varandra står skrivet i stjärnorna. Trots det vet vi inte hur det ska bli eller hur det ska gå. Så snälla fråga mig inte något om detta, för det finns inget att fråga om eller svara på. Det är bara min egen ångest som tar eld från glöden ibland..

Röd dag = ledig dag

I söndags myste jag och Baby på Fläsian, nya bikinin på! Det är dock dessa gånger man verkligen blir påmind om att det råkade bli mer kalorier än träning igen!!

Ja vad har hänt denna vecka? Inte så mycket kanske..
Jobbat som vanligt, kul! Lyckats sola två gånger med Lisa så nu har jag mer färg än jag någonsin haft. :) Tycker dock inte det är så snyggt som jag trodde jag skulle tycka. Jag har alltid trott att jag skulle bli lika fin som alla andra då jag solade och blev lite brun, men nu vetefasen asså. Visst är det snyggt med färg på kroppen men i ansiktet? Känner mig nästan smutsig.. kanske är jag bara ovan?

Jag har även sett Honda Civic Type-R svart! *wooow* Snacka om snygg, vill ha vill ha vill ha.. Har bara sett en röd och en silver i verkligheten så detta är stort men tanke på att jag alltid velat ha en svart sportbil!!
Ringde baby och berättade att bilen stod parkerad utanför Nordea. Lika tokig som jag åkte han dit och kollade på den. Dök sen upp ett sms från Baby där han skrev "mycket bra!"

Igår åt jag Lisa och Sara sushi på Saras balkong. Mycket mysigt! Vi satt länge på henns balkong och surrade om allt! Blev sedan en sväng på Olearys, mycket studenter ute. Hade mina nya lösfransar Miss från Make Up Store på mig och nytt glans Zoom! Testade även Lisas lip-plumber! Spännande känsla..
Söta Baby hämtade mig på natten. Jag ville prata men han ville sova... :(

Idag är man ledig! Skönt och behövligt även om jag älskar att jobba, så idag ska jag träffa mamma och lillebror! :) Puss!!


Party sugen..?!

Tisdagen: Hade gruppkurs för 6 st, Ellen var med mig. Var kul! :) Hade dock svårt att sova när jag kom hem. Konstigt om man blir uppe i varv när man är extra sminkad och håller kurs i 180 minuter?! Kul är det iaf.

Onsdag: Clubkväll med looken Tempel. Jag och Lisa hade en lyckade clubkväll med mycket fejk bränna! ;-p Sedan gick vi till Oscars uteservering och drack öl och myste. Älskar sommaren då  man kan mysa på uteserveringar till sent in på natten. Önskar att jag hade en egen altan/uteplats/balkong!
Gick vidare ner till Olearys och drack drinkar där, snackade skit med Erika & Lisa tills de stängde, vi lyckades glömma bort tiden och beställde in en drink 10 minuter innan de stängde. Haha
Ramlade hem alltför sent och dog i sängen..

Torsdag: Vaknade av att Baby ringde, vi surrade på en stund och jag kände magen kurra. Gick upp för att äta frukost men då ringde Lisa och bad att jag skulle komma ner till henne med mat. Snäll som man är :) drog jag i mig en näve hasselnötter för att döva den värsta hungern och begav mig ner mot stan för att inhandla mat. Vi myste hemma hos henne framför tvn och kollade på Lisas nya dator! Vi köpte godis och gick ner till jobbet till 14. Händer aldrig då det alltid varit så att någon av oss jobbat från öppning kl 10, men nu när vi fått in extrapersonal, (söta Ellen) så kunde hon öppna och vi fick en stund för oss själva. :) Vi latade oss och sminkade oss i några timmar innan det var dags för tema kväll för RFSL. Vet inte vad jag ska säga om den kvällen? :)
Kom hem och va helt död...

Fredag: Jobba hela dagen för att sedan klaga lite på livet med Lisa. Vi gick upp till posten och hämtade ut våra saker sedan sexpartyt. Ringde Marlene och fick höra att de hade 10 års jubileumsfest på jobbet.. tråkigt att man inte blev bjuden då jag alltid har ställt upp och jobbat, i tid och otid, jul, nyår, påsk.. ja alltid då det behövts! (innan jag började jobba på Make Up Store då!)
Bestämde träff med Carro, så lääänge sedan vi träffats! Vi drack vin och åt ost, kex och lite godis hos henne. Myste hela kvällen. Trevligt! Gick hem vid halv ett och har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Fy asså... :(

Lördag: Hade en brudsminkning & hennes tärna, så kul! Gillar verkligen brudsminkningar. Åh vilken fin dag de fick att gifta sig på!
Åt BiteLine pizza till middag med Baby, var inge gott då jag upptäckte kött på min vegpizza! *arg*
Åkte sedan hem till pappa & Kicki, drack vin och löste många problem med Kicki. Hihi

Nu är jag dock alldeles för partysugen men kvällen verkar vilja annorlunda?! Blir mys med Baby och träning imorgon istället. (hinner så sällan träna numera då det mesta består av jobb och ledigheten av bakfylla)
Puss till alla!

ps. tänker på Fia!! Älskar dig lillgumman!


RSS 2.0