Shit vilken vecka..

Är ärligt talat helt slut, i huvudet, kroppen, fötterna och tankar.. Shit va mycket det varit, men kul! :)

Försöker hitta något att ha på mig till helgen då jag åker till Lena! Ska spana in stan imorgon efter allt pluggande som jag dessutom ligger efter med..

Tis-ons vad vi som sagt i Östersund och pluggade, träffade Sandra och vi åt mysmiddag hemma hos henne. Sedan slaggade jag och Sara på hennes bäddsoffa.
Tors sminkade vi BikBoks levande skyltdockor inför deras nyöppning i Birsta. Fick äntligen köpa mitt snygga Fornarina linne! :) Va sedan till frissan och hade sen clubkväll på jobbet. Blev en utgång som vanligt.
Fre jobb och sedan serverade vi på en fest till sent på natten.
Lör sminkade vi VeroModa, jobbade och hade fullt upp. Blev sedan fest hos mig som slutade på Aveny.
Sön helt död, kunde inte gå.. blev en heldag i soffan till OC!
Mån jobb och mer jobb på serveringen. Hann med en fika med Sandra.

Nu trött..

ps lycka till syrran imorgon på nya jobbet!


Östersund!

Förra veckan var det mycket jobb, kul! :) Det hanns även med en oplanerad utgång med Lisa och en del träning.  Helgen bestod dock av lata timmar i soffan med tredje säsongen av OC.

Denna vecka är det Östersund som hägrar, åker imorgon och övernattar med Sara hos Sandra i hennes nya lägenhet! Den är säkert superfin. Va alldeles för länge sedan jag träffade Sandra. Ska bli kul! :)

Jobbar som vanligt i slutet på veckan och det ska bli clubkväll med looken Liberty! Spännande! Blir även en del smikande av butiker. :)
Helgen blir utgång med gamla jobbet. Kul att träffa dem igen! Ska även hinna med det efterlängtade besöket hos frissan och söta Ellen fyller 20 år. :)

Svar på första tentan

Jag klarade första tentan! :)

Tidig morgon hela veckan

Ja varje morgon denna vecka ser ut att bli tidig, men vad gör det? Hoppas bara det inte är kallt för då lockar sängen mer. :)
Idag var det skola, sedan bjud gulliga Lisa mig på lunch och så drack vi te. Blev sedan en långpromenad.
Imorgon blir det seriöst, bodypump 6:45 på min lediga dag. Eller ska plugga hemma då.
Onsdag, fredag och lördag blir det jobb och torsdag skola igen.
 
:)

En hel vecka har gått

Tiden går så fort. Jag hinner knappt med. :) Jag längtar på att få gå till frissan, mitt hår känns inte ok. Även så längtar jag tills första helgen i november så jag ska åka till snygga Lena i Norrköping! *längtar*

Har börjat nu kurs på skolan, jobbat på Make Up Store en del denna vecka. Kul! :)

Denna helg blir en del pluggande faktiskt, ska träna imorgon och sedan ska vi hem till pappa & Kicki och äta. Igår var vi hos Patrik och Susanne och såg idol och drack vin.

Carro och jag partade för två veckor sedan (?) tänkte lägga upp någon bild från då när vi försöker posa!. Vi hade hur kul som helst, pratade skit som vanligt och blev så full som vi brukar bli. Haha

Clubbkvällen vi hade SPY va hur kul som helst, jag sminkade syrran. Bild kommer! Sedan blev det som vanligt en afterwork. Vi är farliga på det, jag och Lisa.


helgen

Helgen är skön! :)

Första tentan

Ja då har man gjort sin första tenta. Det var en hemtenta. Satt i 4 timmar och skrev. Shit vilken känsla, haha jag tycker det var kul. :) Nästa tenta kanske inte blir lika roliga. Haha får dessutom se om det är lika kul då jag får resultatet på tentan..

Igår var jag Ellen och Lisa ut och åt, gott! På Tandoori. Mums! Synd att man skulle vara duktig och gå hem tidigt. Det brukar annars sluta mycket illa. Haha

Ska snart iväg och träna, blir bodypump faktiskt. Var ett tag sedan jag körde det. Kul!

Ikväll blir det mys med Baby till Idol. Imorgon jobb och söndag återhämtning av veckan som varit ganska intensiv med mycket plugg. Ska nog hinna med ett spinningpass under helgen och förhoppningsvis några fina promenader. :)

RSS 2.0