Inte så mycket att säga..

Jag har jobbat idag. Lisa ledig, inte lika roligt då hon inte är där. Hihi Har dock haft fullt upp hela dagen. Hade en supersöt tjej på kurs. :)

Imorgon är det jobb med kvällskurs och på onsdag är det dags för clubkväll igen. Då visar vi Tempel-looken.

Ikväll ska jag gå promenad med Therese!

Puss!


Aveny igår och Mors dag

Lördagen jobbades på, tiden gick ovanligt fort. Vi hade sminkningar hela dagen, mycket folk. Sprang en snabbis på stan då vi stängt butiken och försökte hitta något åt Lisa att ha på sig på kvällen. Jag hade köpt en ny jeanskjol dagen innan som jag skulle ha! Gick tillbaka till jobbet och fulade oss. (vilket vi alltid gör) Sminkade oss mer och fixade lite hår. Helt otroligt att någon kan vara lika utseendefixerad som jag. :) Vi kan lätt ägna timmar åt att granska, studera och fixa.

Lisa och jag åt quinoasalladen från McDonalds. Gott! Vi har visst ätit den tre dagar irad nu. Hihi Drack lite vitt vin och begav oss sen till en kompis till Lisa, hon bor vid Hydromacken så vi passade på att gå i sneakers hem till mig och byta till högklackat där. Grabbarna satt hemma och drack bira och kolla på tv.

Vi gick till festen och fick som vanligt maka till tjejerna. Vad gör man inte för sitt yrke och framförallt för sitt största intresse?! Åkte taxi ner till Aveny och partade där tills lamporna tändes. Träffade en gammal vän, blev mycket "jobbigt" snack. Hoppas jag inte sårade honom alltförmycket?!
Ramlade hem alldeles för sent och då sov redan Baby!

Fann en ny vän igår, Winnerbäcksfan precis som jag! Så nu har vi planerat in en Winnerbäck-kväll på hennes balkong med folköl. :)


Idag har det varit fika på mammas balkong, länge sedan hon och jag hade egen tid. Mysigt! Älskar mamma!

Nu mest trött och småbakis.. Kram!!


Blev lite brun..

Jobbar idag, ska snart gå ner dit och sminka till mig. (jag och Lisa solade i förrgår, ståsolarium på Två Bleka) och jag lyckades faktiskt få färg i ansiktet. (blir ju alltid röd annars) så nu har jag ingen foundation hemma som passar. Hihi Gillar dock våran nya look Tempel. Mycket guld och bronze toner, så snyggt! Fast finare på Lisa & säkerligen Ellen för de är mycket mörkare än jag som är värsta blekfisen året om...

Jobbar som sagt idag och imorgon, sedan ska jag och Lisa ta en afterwork med middag och som vanligt kommer det säkert bli alldeles förmycket alkohol. Sedan måste jag ta det lugnt två helger och spara pengar tills jag åker till syster i Schweiz..

Paulines låt My Home Is the Sea kom in på p4 toppen som trea! Kul! Jag har röstat några gånger. :)

Saknar syster alldeles för mycket!! Puss

Pirates of the Caribbean

Först vaknade alldeles för tidigt eftersom någon?! ringde och väckte mig. Personen i fråga sa inget. *arg*
Gick upp och försökte tvätta ur färg i det missnöjda håret. Grät en skvätt eftersom det blev så misslyckat..
Träffade sedan pappa och Kicki för en sväng på stan och lunchade sedan i Skönsberg. Sallad!

Gick till jobbet och sminkade mig för vår nya look "Tempel" mycket guld och bronze. Looken består av guldsmycken och svarta arab-byxor. Sköna men fula. Lisa och jag lekte lite med smink för att få till en "sårlook" för ett jobb åt en kille som skulle ha ett sår med en slang instoppad i huden. Vi gjorde fint på min arm med "blod" och liknande. Killen dök dock aldrig upp! *arg igen*
Sedan skulle två killar komma och bli sminkade till pirater eftersom de skulle på Pirates of the Caribbean premiär. De blev fina. Haha men tror inte jag skrattat så mycket på jobbet någon gång.

Myste med Lisa på kvällen, vi satt på Storgatan och kollade på folk. Käkade naturgodis och drack Ramlösa. Delade sedan på en flarra vitt till Greys Anatomy hos Lisa.

Trött nu och ska krypa ner till Baby! Puss


Blogg?!

Jag har nu bestämt mig för att hänga på trenden och skriva en egen blogg!

Idag då?! Ledig, var hos frissan. Dock inte nöjd som vanligt.. luncha med Lisa på jobbet. Sedan promenad i skogen med Marlene, nice! Vi hann uppdatera varandra. Hittade många spännande saker i skogen! hihi

Tränade spinning på Ego och efter inhandlande av kvällens varor ringde Therese och vi bestämde oss för en promenad bort till Nacksta och handla på Ica! Alltid lika mysigt med Therese, världens goaste! Lyssna bara på henne när hon jobbar, radio guld!

Surrade sedan med syster på msn, saknar henne grymt. Hon bor ju inte längre i Sverige..

Rösta på söta Pauline & Johan http://www.sr.se/cgi-bin/jamtland/program/index.asp?ProgramID=400 låter heter My Home Is the Sea. Deras sida finns på http://www.myspace.com/johanochpauline

Allt denna gång..

RSS 2.0